Gânduri frumoase transmise de mișcarea fotbalistică din Vrancea, la adresa lui Cătălin Toma

Zeci de fotbaliști și arbitri au adus flori și au aprins lumânări, ținând un moment de reculegere la sediul CJ Vrancea, în memoria președintelui Cătălin Toma. Oamenii de fotbal au vrut să-i mulțumească astfel celui care le-a acordat un sprijin important în timpul mandatului său de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

CJ Vrancea a început să sprijine sportul doar în ultimii ani, după alegerea lui Cătălin Toma în fruntea instituției. Proiectele de sport (inclusiv cele de fotbal – copii și juniori) au primit finanțare din partea Consiliului Județean Vrancea în ultimii ani.

Mesajul transmis de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea în acest sens este unul relevant și emoționant:

”Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un prieten al fotbalului și sportului din Vrancea. A adus schimbări semnificative, a inițiat proiecte care au fost puse în aplicare cu un impact pozitiv asupra activității sportive din tot județul. A fost un lider vizionar și un susținător real al comunității sportivilor, un exemplu de profesionalism și devotament față de județul nostru. Cătălin a reușit în cei 4 ani de mandat să ajute fotbalul din Vrancea mai mult ca oricine. Fiecare club de fotbal din județul Vrancea a primit echipamente de joc, mingi sau alte materiale sportive în urma proiectelor derulate de AJF Vrancea cu CJ Vrancea. Cătălin a fost un apropiat al fenomenului sportiv, primul care a spus „Da” proiectelor propuse de noi, mai ales atunci când venea vorba despre copii și juniori. Pentru tot ce a făcut, Cătălin merită un gând bun și multe aplauze din partea noastră, a tuturor celor care activează în fotbalul vrâncean.”.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.