„Mândru de voi…!”

************************************************

A rămas doar amintirea mesajului scris în urmă cu exact o săptămână, la ora 11.00: ”Mândru de voi…!”. De noi, aparatul de specialitate, pe care îl prețuia! Această amintire va rămâne vie în sufletele noastre, păstrând-o ca pe o comoară neprețuită.

…Ne-a lipsit ieri, ne-a lipsit astăzi și ne va lipsi și mâine… am crezut că este un vis urât din care urmează să ne trezim, am sperat că este o știre falsă, însă cu fiecare zi care a trecut ne-am apropiat tot mai mult de final, de ultima zi în care Președintele nostru mai este alături de NOI.

L-am admirat pentru optimismul molipsitor, pentru energia de a face lucrurile să meargă, pentru cuvintele pe care le avea mereu la îndemână: ”Calm, calm, totul va fi bine, ai să vezi!”.

A plecat mult prea devreme, lăsând în urmă proiecte frumoase începute, tristeţe nemărginită şi durere profundă.
În acest univers al tristeţii, rămân amintirile cu omul Cătălin TOMA, care să aline durerea.

Fie ca bunul Dumnezeu să vă poată alina durerea, ÎNDOLIATĂ FAMILIE, şi să îi odihnească sufletul în rândul celor drepți!

22 februarie 2024

APARATUL DE SPECIALITATE al Consiliului Județean Vrancea

Citește și:   Oprișan a fost demis din funcția de președinte al PSD Vrancea. Ciolacu a vrut să-l pună pe Misăilă interimar însă taberele anti-Misăilă au avut câștig de cauză!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.