MG Motor a intrat în forță și pe piața vrânceană

România este a 23-a piață europeană și a 9-a țară din centrul și estul Europei în care a intrat marca MG Motor, după începerea operațiunilor în zona noastră în Ungaria, Croatia, Slovenia, Serbia, Republica Ceha, Slovacia, Macedonia si Grecia.

Începerea vanzarilor de automobile MG la noi in tara a fost oficializata la sfârșitul anului 2023 prin semnarea contractului de distributie dintre MG Motor Europe si importatorul roman Quantum Auto Max.

Modelele MG sunt disponibile in toata tara, in urma devoltarii deja, de catre Quantum Auto Max, a unei retele naționale de 23 concesionari, care oferă si servicii post-vânzare.

În Vrancea, marca MG se comercializează exclusiv prin intermediul dealer-ului Auto Sima, concesionar autorizat. Gama de modele vândute pe plan local, caracterizata prin accesibilitate si un raport pret-calitate imbatabil, este formata din 2 automobile electrice – MG4 EV si MG ZS EV, un model plug-in hybrid – MG EHS si 2 modele termice – MG ZS si MG HS. În viitor se vor alatura gamei si modelele Cyberster, MG5 si Marvel R.

De menționat că toate automobilele MG beneficiază de faimoasa garanție de 7 ani ”Triple 7 Care”, care include 7 ani de Asistenta rutiera gratuita si 7 ani de inspectii tehnice anuale gratuite.

Pentru detalii suplimentare despre modelele MG, opțiuni de finanțare și test drive, vă așteptăm în show-room-ul MG Motor Focșani din Calea Munteniei nr. 11 și online pe http://mgmotorfocsani.ro.

Brandul MG a fost pionier inca de când producătorul auto a început in Marea Britanie ca Morris Garages în 1924, acum aproape o sută de ani. Acum, o nouă generație poate opta pentru un automobil de la aceasta marca simbol. Rafinat, inteligent, conectat și pregătit pentru viitor. Misiunea clară a MG este de a face mobilitatea electrică accesibilă tuturor șoferilor europeni care sunt gata să îmbrățișeze un nou stil de viață Eco. MG oferă automobile electrice si termice inteligente, practice, sigure, la prețuri corecte și avansate din punct de vedere tehnologic, în diferite segmente, pentru diferite nevoi. Mașinile MG sunt dezvoltate în studiourile de design ale companiei SAIC din Shanghai, în colaborare cu studioul de design avansat din Londra. Automobilele MG sunt produse în China și disponibile deja în majoritatea țărilor europene. Din 2007, MG este una dintre mărcile SAIC Motor, care este unul dintre cei mai mari zece producători de automobile din lume. SAIC Motor vinde un număr mare de mașini în China, construite impreuna cu partenerii săi de joint-venture Volkswagen Group și General Motors.

Citește și:   Sute de candele, aprinse la mormintele din cimitirele Focșaniului, la inițiativa Asociației Femeilor Ortodoxe (AFO) din Vrancea și Buzău

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.