DRAMĂ: A murit asistenta medicală de la Spitalul Județean din Focșani care căzuse pe scări în propria-i casă.

E. P., o asistentă medicală din cadrul Secției de Chirurgie plastică a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani a trecut la cele veșnice la câteva zile după ce se dezechilibrase și căzuse pe scări în propria-i casă. E. P. s-a lovit la cap (pe 31 martie) și a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a fost operată în regim de urgență. Din nefericire, asistenta medicală (53 de ani) a murit ieri, lăsând în urma sa doi copii. Aceștia își pierduseră și și tatăl, anul trecut, drama copiilor fiind una greu de gestionat în aceste clipe. Colegii de la Colegiul ”Cuza” din Focșani s-au mobilizat în ultimele două zile pentru a-i  susține financiar pe cei doi copii rămași fără ambii părinți. Cine poate ajuta este așteptat să facă asta în contul RO50BTRLRONCRT0596893301 (Alexandru Palade).

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

PROMO

1 thought on “DRAMĂ: A murit asistenta medicală de la Spitalul Județean din Focșani care căzuse pe scări în propria-i casă.

  1. Asa mare tragedie, este de neimaginat!!! Dumnezeu sa o odihnească în pace și sa-i dea odihna veșnică! Pe cei 2 copii, sa i întărească Dumnezeu să treacă peste asa mare necaz și durere de nedescris!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.