Moș Crăciun a ajuns și pe Lunca Siretului

În perioada 02.12.2020 – 20.12.2020, Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice a desfășurat campania Crăciunul copiilor din Lunca Siretului cu scopul de a ajuta copiii din 8 familii defavorizate care trăiesc în aria naturală protejată Lunca Siretului Inferior din județul Vrancea.

Cele 8 familii, care au cumulat un număr total de 30 de copii, s-au bucurat mai devreme de venirea lui Moș Crăciun, în zilele de luni și marți. Copii ne-au întâmpinat  sănătoși, cu bucurie și emoție, unii dintre ei plângând la momentul de rămas bun.

Suntem încântați de faptul că oamenii au răspuns pozitiv apelului nostru umanitar și au sărit în ajutorul acestor familii atât persoane fizice, cât și persoane juridice, donând în principal bani, haine, jucării și alimente. Foarte puține persoane au contribuit cu electrocasnice, rechizite sau produse de igienă însă ne bucurăm că din banii strânși am reușit să acoperim și aceste categorii de produse, de care aceste familii aveau nevoie.

Pentru familiile nevoiașe s-au achiziționat cu ajutorul ACDB și al donatorilor aragazuri cu butelie, mașini de spălat simple și automate, paturi suprapuse, mobilier, alimente, produse de igienă personală și a locuinței, rechizite școlare, jucării și câte un brăduț ornat și împodobit.

Dorim să le mulțumim tuturor celor care au donat pentru această campanie: Rotary CLUB Varana Focșani, Zaga Zaga, Societatea Profesională Notarială Bogdan Ivan, CONSADVICE ACCOUNT SR, Divori Prest, Galeria de Bucate, Drăguț Ana Maria și mulți alți anonimi!!

Implicarea multor persoane fizice a fost esențială, iar numărul mare al acestora ne pune în imposibilitatea de a-i menționa pe fiecare în parte, dar în numele copiilor le mulțumim!

Citește și:   VIDEO. ULTIMA ORĂ: Gropile din Focșani fac, din nou, pagube șoferilor! Patru mașini au făcut pană în doar câteva zeci de secunde, într-o groapă de pe strada Mărășești. ”La noi în oraș mereu avem această problemă!”

Obiectivele campaniei

 • Sprijinirea copiilor din familiile defavorizate cu rechizite, haine și echipamente necesare participării la scoală în condiții decente;
 • Oferirea de Crăciun copiilor a unor cadouri compuse din jucării, haine, încălțăminte și dulciuri;
 • Sprijinirea familiilor defavorizate cu alimente, haine, bunuri și materiale sanitare care le sunt strict necesare;
 • Colectarea de fonduri și bunuri pentru susținerea activităților specifice fiecărei familii (renovarea camerelor, achiziție de echipamente strict necesare, achiziția de lemne de foc etc).

Programul campaniei

 • Campania Crăciunul copiilor din Lunca Siretului s-a desfășurat în perioada 2-20 Decembrie 2020;
 • Lansarea campaniei s-a făcut în data de 4 decembrie 2020 printr-un comunicat de presă și prin intermediul paginii web și a rețelelor de socializare;
 • La finalul campaniei s-a realizat un comunicat de presă cu rezultatele Campaniei.
 • Parteneri
 • Primăria comunei Pufești
 • Primăria comunei Homocea
 • Smart Cups Agency

Pentru mai multe detalii accesați următorul link – https://www.acdb.ro/craciunul-copiilor-din-lunca-siretului

Persoană de contact: Bouroș George

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice

Str. Ion Creangă nr. 12 Focșani, județul Vrancea

Tel: 0337109662/email: office@acdb.ro

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.