FOTO: Cum a murit Camelia, femeia de 32 de ani găsită fără suflare în propria-i mașină, în Focșani?

Avea doar 32 de ani și a murit pe bancheta din spate a mașinii personale, un Audi parcat aproape de Mausoleul Eroilor din Focșani (cartierul Sud). Polițiștii au găsit-o ieri, 25 septembrie, fără suflare, pe cea care fusese dată dispărută de soțul ei duminică dimineață. Nu avea semne de violență pe corp, iar poziționarea mașinii, într-o zonă extrem de aglomerată, duce la excluderea variantei că a fost victima unei infracțiuni.

Deocamdată, autoritățile nu au comunicat rezultatul autopsiei, astfel că speculațiile sunt multiple. Cert este că femeia nu era cunoscută cu afecțiuni medicale, avea o viață normală, se ocupa de o mică afacere și nimic nu prevestea că ar putea avea loc o tragedie.

Camelia își iubea foarte mult copiii, iubea câinii și avea o viață socială activă. Familia sa așteaptă acum să afle cauza morții celei care a plecat dintre noi într-un mod atât de neașteptat.

Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei!

Citește și:   Primarul de la Tulnici, Aurel Boțu, implicat într-un accident rutier după o manevră greșită a unei șoferițe care a virat brusc la stânga fără să semnalizeze și fără să se asigure

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.