FOTO: Cum a murit Camelia, femeia de 32 de ani găsită fără suflare în propria-i mașină, în Focșani?

Avea doar 32 de ani și a murit pe bancheta din spate a mașinii personale, un Audi parcat aproape de Mausoleul Eroilor din Focșani (cartierul Sud). Polițiștii au găsit-o ieri, 25 septembrie, fără suflare, pe cea care fusese dată dispărută de soțul ei duminică dimineață. Nu avea semne de violență pe corp, iar poziționarea mașinii, într-o zonă extrem de aglomerată, duce la excluderea variantei că a fost victima unei infracțiuni.

Deocamdată, autoritățile nu au comunicat rezultatul autopsiei, astfel că speculațiile sunt multiple. Cert este că femeia nu era cunoscută cu afecțiuni medicale, avea o viață normală, se ocupa de o mică afacere și nimic nu prevestea că ar putea avea loc o tragedie.

Camelia își iubea foarte mult copiii, iubea câinii și avea o viață socială activă. Familia sa așteaptă acum să afle cauza morții celei care a plecat dintre noi într-un mod atât de neașteptat.

Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei!

Citește și:   Zilele Satului Vrâncean, eveniment de excepție pentru promovarea culturii, arhitecturii și artei tradiționale vrâncene

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.