Vocea cititorilor: ”Afaceri în familie cu aparate auditive! Un medic trimite pacienții la o rudă, la cabinetul privat, pentru a face audiograme”

Stimată redacție, vreau să trag un semnal de alarmă. O doctoriță de la un anume spital din Vrancea se află în conflict de interese deoarece trimite pacienții care vin la ea pentru fișa medicală anuală la o rudă prin alianță, medic la un cabinet privat, pentru audiogramă (audiogramele făcute în altă parte spune că nu sunt concludente).

Apoi, multor pacienți trimiși cu dedicație li se spune că au nevoie de aparate auditive fără de care nu sunt trecuți apți pe fișa medicală. Asta se întâmplă de foarte mult timp. Se pot proba aceste lucruri foarte ușor, cu fișele de consultație/trimitere coroborat cu audiogramele medicului la care este trimis pacientul, dar și cu alte acte care au fost transmise deja unui avocat cu care vă voi pune în legătură. Există și persoane care s-au decis să facă sesizare în acest sens, pentru că este cel puțin imoral ceea ce se petrece”.

Notă: Mesaj primit la redacție de la o cititoare.

Deocamdată, Ediție de Vrancea a decis să nu publice numele medicilor în cauză, însă a fost demarată o anchetă jurnalistică în acest sens.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.