Mandat de executare pus în aplicare de polițiști

La data de 06 septembrie a.c., în urma activităților specifice efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, a fost depistat în municipiul Focșani un tânăr de 23 de ani, din localitate, pe numele căruia Jucătoria Focșani a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Tânărul a fost candamnat la executarea unei pedepse de 1 an, 3 luni si 10 zile închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere și încarcerat la Penitenciarul Focșani.

Depistat sub influența alcoolului

În cursul nopții trecute, ora 00:20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat în trafic, pe o stradă din comuna Homocea, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din localitate, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul respirat.
Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.