Drumul județean 204D Vulturu-Hânguleşti-Maluri este modernizat: azi s-a făcut recepția la finalizarea lucrărilor

Locuitorii comunei Vulturu se pot bucura de încă un drum complet reabilitat și modernizat. Astăzi a fost efectuată recepția la finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului județean 204D sector Vulturu-Hânguleşti-Maluri, unul dintre cele mai importante drumuri din rețeaua de infrastructură rutieră a județului Vrancea.

Pe o lungime de 9,6 km au fost executate lucrări de asfaltare, amenajare terasamente, acostamente, șanțuri, construirea de podețe de acces în proprietăți, amenajarea drumurilor laterale, realizarea unui pod rutier la km. 30+320, aceasta fiind prima modernizare completă, întrucât drumul nu a fost niciodată asfaltat.

”Vrâncenii din Vulturu așteaptă de ani de zile să circule civilizat pe acest drum și iată că lucrările de modernizare sunt finalizate și am reușit să rezolvăm problema traficului în această zonă, iar vrâncenii care tranzitează acest drum pot circula în condiții de siguranță. Una dintre prioritățile mandatului meu este să schimbăm în bine modul în care arată infrastructura județeană și lucrăm permanent la acest lucru. Am promis și ne ținem de cuvânt!”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

„Modernizarea DJ 204 D, sector Vulturu – Hângulești – Maluri, km.26+000 – 35+600, L=9,60 km., comuna Vulturu, județul Vrancea” este un proiect derulat de Consiliul Județean Vrancea, cu o valoare de 23 milioane de lei, finanțat din fonduri de la bugetul de stat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2 (19 milioane lei), diferența fiind asigurată din bugetul local al județului Vrancea.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Citește și:   Comuna Dumitrești anunță semnarea contractului pentru proiectul „Reabilitare în vederea creșterii eficienței energetice a clădirii publice – Liceul Teoretic ”Grigore Gheba”, Comuna Dumitrești, județul Vrancea”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.