Două drumuri județene din Vrancea vor fi reabilitate prin PNI „Anghel Saligny”

Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma (PNL), a semnat ieri la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, alături de ministrul Adrian-Ioan Veștea, două contracte de finanțare importante pentru modernizarea drumurilor județene, în cadrul Programului Național de Investiţii ”Anghel Saligny”.

Astfel, administrația liberală a obținut finanțare pentru proiectul de modernizare a 𝐃𝐉 𝟐𝟎𝟒 𝐆 𝐩𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐑𝐚̆𝐝𝐮𝐥𝐞𝐬̦𝐭𝐢-𝐁𝐢𝐥𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐒𝐮𝐫𝐚𝐢𝐚-𝐁𝐨𝐭̦𝐚̂𝐫𝐥𝐚̆𝐮 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐯𝐢𝐥𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐬𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐨𝐭̦𝐚̂𝐫𝐥𝐚̆𝐮. Drumul județean va fi reabilitat și modernizat pe o lungime totală de 8,35 km, valoarea finanțării fiind de 32.260.707 lei. Durata de realizare a investiției este de 2 ani, plus 5 ani garanţia de bună execuţie a lucrărilor.

Al doilea contract de finanțare semnat de liderul liberal este pentru modernizarea 𝐃𝐉 𝟐𝟎𝟒 𝐃 𝐬𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐮𝐫𝐚𝐢𝐚 – 𝐕𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐮 𝐬̦𝐢 𝐬𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐌𝐚𝐥𝐮𝐫𝐢 – 𝐌𝐚𝐥𝐮𝐫𝐢, pe o lungime totală de 9,55 km, obiectiv de investiții aflat în derulare. Aici, Consiliul Județean Vrancea va primi o finanțare în valoare de 21.699.687 lei.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.