REZULTATE ALEGERI prezidențiale 2019 în VRANCEA și la nivel NAȚIONAL. Candidații care se vor duela în turul 2, anunțați pe site-ul AEP!

UPDATE: Primele rezultate parțiale vor veni de la exit-poll-ul care va fi anunțat de televiziuni la orele 21.00. Aici vom afișa și noi estimările, cu o largă rezervă privind ocupantul locului 2!

* 1. Klaus Iohannis – 39 %, 2. Viorica Dăncilă – 22,5 % 3. Dan Barna 16,4  % 4. Mircea Diaconu  7,9 %

******

Cei doi candidați care se vor înfrunta în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie vor fi anunțați pe site-ul AEP, conform unui anunț de ultimă oră făcut de Autoritatea Electorală Permanentă.

Astfel, AEP a creat special o pagină de net unde vor fi postate rezultatele provizorii de la scrutinul de astăzi. Pagina poate fi accesată aici:    https://prezidentiale2019.roaep.ro/ (urmând a conține primele rezultate din Diaspora după orele 22.00).

Totodată, trebuie știut faptul că rezultatele prezentate de televiziuni, imediat după închiderea urnelor, NU VOR FI CELE OFICIALE, iar marja de eroare va fi consistentă și trebuie privită cu rezerve.

Prezența la vot pe Vrancea, în timp real poate fi văzută aici: https://prezenta.bec.ro/prezidentiale10112019/romania-precincts

***

Autoritatea Electorală Peranentă (AEP) a anunțat că a lansat pagina de web prezidentiale2019.roaep.ro, pe care vor putea fi vizualizate, în format grafic, informații de interes public după încheierea procesului electoral, separat pentru țară și străinatate, pe secții de votare, județ și sector, după caz. (T. PETRICEANU)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.