Primăria și Consiliul Local Măicănești organizează sâmbătă, 19 august, Ziua Comunei, eveniment aflat la ediția a II-a.

Momentele artistice se vor derula pe stadionul din satul Râmniceni, începând cu ora 14.00, iar primarul Răzvan Pascu îi invită pe locuitorii comunei, dar și pe toți cei care doresc să petreacă alături de comunitatea locală, să ia parte la evenimentele programate până seara târziu.

Invitații speciali care vor asigura o atmosferă plăcută sunt Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Angela Rusu și Lorenna. Vor mai susține recitaluri pe scena amenajată la fața locului soliștii: Gică Oceanu, Mitică Tavă, Cosmina Adam, Nicușor Iordan, Mihai Costandache, Liliana Ghinea și Ramona Scutaru.

La Ziua Comunei Măicănești va susține un moment artistic și Ansamblul Folcloric „Cununița satului”. Ziua se va încheia cu un superb foc de artificii.

Am hotărât să organizăm acest eveniment pentru a aduna la un loc întreaga comunitate, convinși fiind că viața nu înseamnă numai muncă sau grija zilei de mâine. Anul trecut comunitatea a apreciat faptul că am organizat un astfel de eveniment, iar acest lucru ne-a bucurat. În paralel, îi asigur pe oamenii din Măicănești că proiectele pe care le derulăm vor fi duse la capăt. Vom dezvolta comunitatea în care trăim prin efortul comun al administrației locale și al cetățenilor, cu susținerea administrației județene. La mulți ani, stimați cetățeni ai comunei Măicănești!”, a declarat primarul Răzvan Pascu.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.