DRAMĂ: Un băiețel de 7 ani va fi transformat în fetiță, în ciuda opoziției tatălui. Mama sa a câștigat custodia și a obținut de la instanță dreptul de a schimba sexul copilului!

Situație dramatică pentru un copil de 7 ani și pentru tatăl acestuia, după ce mama copilului, fosta soție a tatălui său, a reușit să obțină în instanță custodia băiețelului dar și dreptul de a-i începe operațiile pentru a-l face din băiat… fată. James Younger este numele copilului, locuiește în Texas (SUA), iar acesta este îmbrăcat de mamă în fetiță și strigat ”Luna”. Dorința mamei de a-l transforma pe băiețel în fetiță a stârnit protestele tatălui. Informația a fost prezentată de ziarul The American Conservative (AICI puteți citi știrea originală).

Mama vrea să-i dea medicamente copilului pentru a-i bloca pubertatea, deci implicit dezvoltarea firească a băiatului.

S-a ajuns la această situație după ce mai întâi a fost recunoscut dreptul homosexualilor de a se căsători, apoi acela de a înfia copii, ulterior mergându-se la schimbarea de sex a adulților și, iată, acum s-a ajuns la schimbarea de sex a copiilor. În multe școli din SUA și din Europa există în programa școlară lecții de ideologie de gen care îi tulbură pe copii și-i fac să se gândească la schimbarea de sex.

Ideologia de gen este extrem de periculoasă inclusiv în România iar peste 5, 10 sau 15 ani vom auzi de astfel de cazuri și în România dacă legislația va fi modificată. Deja în unele școli și librării au fost prezentate cărți prin care se inoculează copiilor că se pot transforma în ceea ce vor, indiferent dacă s-au născut băieți sau fetițe.

Referendumul pentru definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie din octombrie 2018 avea menirea tocmai să protejeze ideea de familie normală în societatea românească. Din păcate, milioane de români nu au înțeles acest lucru, iar acum copiii României sunt în pericol! (Cristi IRIMIA)

Citește și:   DSP Vrancea a demarat o anchetă epidemiologică la Primăria Focșani imediat după apariția primului caz de COVID-19

FOTO 1: Acesta nu este băiatul din știre, ci un tânăr care s-a născut fetiță, dar ulterior a devenit băiat.

FOTO 2: Acesta este tatăl copilului de 7 ani care urmează să fie transformat de mamă în fetiță:

Trimite știrea prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.