Ordin de protecţie provizoriu și monitorizare cu brățară electronică după ce un bărbat și-ar fi agresat soția

Vineri, 28 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie a fost victima unei agresiuni în urma unui scandal cu soțul acesteia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun din Panciu dar și pe o stradă din localitate, bărbatul și-ar fi amenințat soția cu acte de violență și ar fi agresat-o fizic, fără a-i provoca leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa, fiind obligat să păstreze o distanță de 20 metri față de aceasta și să poarte permanent un dispozitiv de supraveghere electronică pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 28 iulie.
Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare

Identificați în trafic, la scurt timp după ce ar fi sustras cabluri metalice

Sâmbătă, 29 iulie, ora 02:51, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit în trafic pe o stradă din municipiul Focșani, un autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din județul Brăila, în care se aflau 2 pasageri, de 31 de ani.
În urma efectuării controlului auto, pe bancheta din spate au fost identificate 3 valuri de cabluri metalice, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost sustrase dintr-o hală dezafectată din municipiul Focșani.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 21:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit în trafic un autoturism condus de către un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Adjud.
Verificările efectuate de polițiști au reliefat faptul că cel în cauză nu deținea permis de conducere iar în urma testării, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 1,41 mg/l alcool pur în aer expirat.
Cercetările sunt continutate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Duminică, 30 iulie, ora 00.11, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un minor, de 16 ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că vehiculul i-ar fi fost încredințat de către un tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, cu care se afla în autovehicul în momentul în care au fost opriți de către echipajul de poliție.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea conducerii unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

La data de 30 iulie a.c., ora 02.10, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au oprit în Tătăranu un autoturism condus de un bărbat, de 24 de ani, din localitate.
Testul privind consumul de substanțe psihoactive a fost pozitiv la rubricile methamphetamine respectiv cocaină.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.