Nicolae Ciucă, președintele PNL: „Dezvoltarea României este prioritatea Partidul Naţional Liberal, fapt dovedit atât prin programele pe care le-am inițiat și promovat la guvernare”

„Dezvoltarea României este prioritatea Partidului Naţional Liberal, fapt dovedit atât prin programele pe care le-am inițiat și promovat la guvernare – precum Anghel Saligny – cât și prin proiectele realizate de administrațiile liberale”, a declarat președintele liberalilor.

Concret, astăzi a avut loc o discuție despre viziunea și programele PNL pentru comunitățile din România, alături de o parte dintre miniștrii liberali, președinți de consilii județene și primari ai municipiilor reședință de județ. ”Colaborarea dintre Ministerul Dezvoltării și comunitățile locale trebuie să fie consolidată, pentru că, doar printr-un dialog susținut și o reală aplecare asupra problemelor specifice, putem găsi soluțiile corecte de la nivel central.

Președinții de consilii județene și primarii liberali înțeleg foarte bine importanța investițiilor, iar dovadă sta modelul liberal de dezvoltare locală pe care îl implementează – proiecte cu finanțare europeană și națională, dar și atragerea de investiții private.

Astăzi, vor fi semnate contracte de finanțare destinate dotării a peste 5.600 de unități de învățământ și unități conexe, prin #PNRR. Este un proiect pentru care știu că s-a muncit foarte mult la Ministerul Educației și care confirmă angajamentul nostru de a continua atragerea de fonduri europene pentru modernizarea sistemului educațional și a României în ansamblu”, a mai adăugat președintele PNL Nicolae Ionel Ciucă. (A. I.)

Citește și:   ELECTORAL: TOMA Cătălin Dumitru (PNL) va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, susținut de USR-PLUS

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.