Oprișan: ”Responsabili morali pentru gestionarea epidemiei COVID-19 sunt cei din PNL Vrancea!”

Astăzi, la Focșani, ministrul sănătății a dat curs solicitării PNL de a numi o conducere militară la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani, pe perioada stării de urgență. Decizia ministrului s-a bazat pe faptul că actualul manager al spitalului este infectat COVID-19, iar cei din conducerea spitalului sunt contacți direcți.

Atrag atenția asupra faptului că la Spitalul Județean Focșani, spital aflat în subordinea Ministerului Sănătății, nu există o situație critică așa cum s-a încercat acreditarea ideii de către liberali și ziariștii lor de casă!

Pe viitor gestionarea epidemiei COVID-19 va fi în totalitate în sarcina și conducerii militare, iar responsabilitatea morală a modalităților în care va evolua această criză medicală la nivelul județului Vrancea va fi în totalitate a PNL Vrancea!

Îi asigur pe cetățeni că vom sprijini, ca și până acum, Spitalul Județean Focșani, dar nu vom înceta să arătăm opiniei publice abuzurile și neregulile pe care prefectul liberal și PNL Vrancea le vor comite și pe viitor!

Sănătatea, pe primul loc!

Marian Oprișan,
Președintele Consiliuluji Județean Vrancea

Citește și:   INADMISIBIL: Oamenii lui Oprișan de la Slobozia Bradului nu au mai rezistat! L-au bătut pe consilierul local PNL Valerică Zamfirescu la ședința de Consiliu Local!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.