Grav accident la Cascada Putnei. Un elicopter SMURD a preluat o fetiță de 12 ani, inconștientă. UPDATE: Fetița este acum conștientă!

UPDATE: Fetița este acum conștientă!

Astăzi, în zona Cascada Putnei, pe drumul național de la Lepșa, în localitatea Tulnici, a avut loc un grav accident între două autoturisme, în urma căruia două persoane au rămas încarcerate din cele patru implicate.A fost chemat în regim de urgență un elicopter SMURD de la Brașov care a preluat o fetiță de 12 ani, inconștientă, cu traumatism cranian, și a transportat-o la Spitalul de Urgență din Brașov. Echipajul SAJ Vrancea a preluat un bărbat conștient de 48 ani cu traumatism craniocerebral și l-a transportat la Spitalul Județean din Focșani, la Unitatea de Primiri Urgențe. Totodată, echipajul SMURD Vidra a preluat o fetiță conștientă de 15 ani cu traumatism cranian și a transportat-o la Spitalul Vidra, iar echipajul SMURD Panciu a preluat o victimă conștientă de sex feminin in vârstă de 40 ani cu traumatism de membru inferior și transportat-o la Spitalul Vidra.

Revenim cu detalii!

Citește și:   Cătălin Toma și Ion Ștefan fac ce n-a făcut Oprișan! Mâine, la Focșani, se prezintă proiectele Autostrada Moldova A7 și Drumul Expres Focșani – Brăila!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.