Mare secretomanie la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Vrancea (AJVPS). Duminică, 28 mai, are loc o ședință importantă a asociației!

Duminică, 28 mai, se anunță o mare ședință la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Vrancea (AJVPS), într-un climat secretos de tip sectă închisă, deși pe site-ul organizației se vorbește, culmea, despre transparență decizională și deschidere către informațiile adresate publicului larg.

În mod normal, conducerea AJVPS ar trebui să decidă modalitatea în care se vor derula activitățile pentru o perioadă de 1 an de zile, ținând cont de propunerile pe care fiecare grupă le va face cu privire la reglementările solicitate de membrii organizației. Dacă se va respecta sau nu statutul asociației și dacă se va lua act de către conducere de propunerile venite din teritoriu nu se știe deocamdată. Temeri există pentru că secretomania pare a fi cuvântul de ordine al ședinței care va avea loc.

De altfel pe site-ul AJVPS nu există nicio informare despre ședință, iar la pagina rezervată transparenței decizionale comunicatele, anunțurile și alte precizări lipsesc cu desăvârșire.

În acest moment, structura de conducere a AJVPS Vrancea este următoarea:

Iată, mai jos, capturile cu dovezile în acest sens la care ne-am referit anterior (ultimele comunicate datează de acum un an!!):

În altă ordine de idei, trebuie spus că A.J.V.P.S. Vrancea gestionează pentru membrii săi 23 fonduri cinegetice ce cuprind toate formele de relief (câmpie, deal și munte) și majoritatea speciilor de mamifere si păsări de interes cinegetic din fauna României, precum si ~237km de de ape curgătoare pe râurile Siret, Putna, Zăbala și Năruja și aproape 500ha de ape stătătoare.

Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Vrancea este persoană juridică neguvernamentală, de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu distinct si indivizibil. Este constituită pe principiul liberei asocieri a vânătorilor si pescarilor sportivi care au aderat la Statutul asociaţiei, fiind inscrisi in evidenţele sale pe baza voinţei liber exprimate.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.