Elon Musk a recunoscut: „Am avut efecte adverse grave de la vaccin. Am crezut că mor”! Cifre oficiale: 12 milioane de efecte adverse grave în SUA!

Șeful Twitter, miliardarul Elon Musk, a scris pe rețeaua de socializare pe care o deține că după cea de-a doua injecție de rapel COVID s-a confruntat cu „efecte secundare majore„.

Directorul executiv al Twitter a spus că a simțit că „moare” și că un văr de-al său cu o „sănătate de vârf” a suferit miocardită, o inflamație a inimii care este listată ca un posibil efect secundar al unor vaccinuri împotriva coronavirusului.

Am avut efecte secundare majore de la al doilea vaccin de rapel. M-am simțit ca și cum aș fi murit timp de câteva zile. Să sperăm că nu sunt daune permanente, dar nu am cum să știu„, a scris Musk într-un tweet.

El a adăugat: „Și vărul meu, care este tânăr și în stare de sănătate de vârf, a avut un caz grav de miocardită. A trebuit să meargă la spital„.

Totodată, Institutul Rasmussen Reports a raportat că aproximativ 12 milioane de persoane din SUA au raportat VAERS că au avut „efecte secundare majore” după ce au primit vaccinul. Sistemul VAERS însă nu reflectă realitatea, potrivit unui studiu publicat de organizația de apărare a drepturilor copiilor condusă de Robert F. Kennedy, înregistrările fiind cu mult sub numărul real.

Întrebare: 68% din 260M de adulți (177M) indică faptul că au primit COVID-19 VAX și 7% dintre aceștia au raportat efecte secundare majore. Aceasta se traduce (177 x 0,07) în aproximativ 12 milioane de persoane. CDC spune că efectele secundare majore sunt „rare„.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.