Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a anunțat că reabilitarea secțiilor Psihiatrie și ORL, Dermatologie și Oftalmologie a ajuns la un grad de realizare de peste 50%.

Liderul liberalilor vrânceni, Cătălin Toma, președinte al Consiliului Județean Vrancea, a anunțat astăzi că proiectul de investiții „Reabilitare energetică şi lucrări conexe Spitalul Judeţean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focşani, Secţia Psihiatrie şi Boli infecţioase şi Secţia Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie”este într-o fază extrem de avansată.

Proiectul este finanțat din fonduri europene, iar lucrările sunt într-un stadiu avansat de execuție. Sperăm ca până la sfârșitul anului, această investiție extrem de importantă pentru comunitatea vrânceană să fie finalizată.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea eficienței energetice a celor două corpuri de clădire din Str. Comisia Centrală nr. 15 B, prin derularea de lucrări de termoizolare, modernizarea instalației de preparare și distribuire a agentului termic și a apei menajere, instalarea sistemelor de climatizare, modernizarea instalației de iluminat, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum și reparații ale tencuielilor degradate/fisurate ale fațadei, lucrări de refacere a finisajelor interioare, lucrări de reparare a trotuarelor degradate și lucrări pentru adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilități.

Curtea va fi amenajată, cu locuri de parcare, iar cele două clădiri vor fi dotate cu lifturi. Valoarea totală a proiectului este de 12.104.509 lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, din bugetul naţional și din bugetul județului”, a precizat Cătălin Toma.

Citește și:   Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea face precizări cu privire la angajatorii care au salariaţi aflaţi în somaj tehnic

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.