Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a anunțat că reabilitarea secțiilor Psihiatrie și ORL, Dermatologie și Oftalmologie a ajuns la un grad de realizare de peste 50%.

Liderul liberalilor vrânceni, Cătălin Toma, președinte al Consiliului Județean Vrancea, a anunțat astăzi că proiectul de investiții „Reabilitare energetică şi lucrări conexe Spitalul Judeţean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focşani, Secţia Psihiatrie şi Boli infecţioase şi Secţia Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie”este într-o fază extrem de avansată.

Proiectul este finanțat din fonduri europene, iar lucrările sunt într-un stadiu avansat de execuție. Sperăm ca până la sfârșitul anului, această investiție extrem de importantă pentru comunitatea vrânceană să fie finalizată.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea eficienței energetice a celor două corpuri de clădire din Str. Comisia Centrală nr. 15 B, prin derularea de lucrări de termoizolare, modernizarea instalației de preparare și distribuire a agentului termic și a apei menajere, instalarea sistemelor de climatizare, modernizarea instalației de iluminat, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum și reparații ale tencuielilor degradate/fisurate ale fațadei, lucrări de refacere a finisajelor interioare, lucrări de reparare a trotuarelor degradate și lucrări pentru adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilități.

Curtea va fi amenajată, cu locuri de parcare, iar cele două clădiri vor fi dotate cu lifturi. Valoarea totală a proiectului este de 12.104.509 lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, din bugetul naţional și din bugetul județului”, a precizat Cătălin Toma.

Citește și:   VIDEO: Adevărul despre asfaltarea drumurilor din Biliești. Ediție de Vrancea a filmat la fața locului întreaga rețea de drumuri! Smocul de iarbă de 5 centimetri, ieșit din asfalt, ”depistat” de USR nu a fost găsit!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.