Nu s-au oprit din băut deși știau că trebuie să urce la volan!

Sâmbătă, 8 aprilie, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au oprit în trafic un autoturism care circula în comuna Ciorăști și era condus de către un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Focșani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat alcoolscopic, aparatul etilotest indicând rezultatul de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Duminică, 9 aprilie, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat în trafic un bărbat, de 55 de ani, din comuna Jariștea, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Județean 205 N, deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot duminică, 9 aprilie, ora 16:50, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au oprit în trafic, în comuna Garoafa, un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 33 de ani, emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și:   VIDEO: ”La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă!” & ”Dacă votezi legea, EU NU TE VOTEZ LA ALEGERI!” (mesaje către parlamentari)

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.