FOTO: Oprișan a reclamat la 112 că este sechestrat în ”palatul de la Bolotești” de către mai mulți tineri care-i cereau să-și justifice averea.

Mai mulți tineri au parcat câteva mașini lângă gardul lui Oprișan de la Bolotești și i-au transmis că nu vor pleca de la fața locului până când autoritățile nu vor lămuri problema averii baronului de Vrancea.

FOTO: Altă mașină de lux din patrimoniul familiei Oprișan.

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a sunat apoi la numărul de urgență 112, pentru a reclama faptul că este sechestrat în casa familiei sale de la Bolotești. ”Să iasă Oprișan sau… mama lui sau autoritățile să ne explice cum poate cineva cu o pensie mică, după ce a lucrat la o fabrică de confecții, să dețină un complex de case de câteva milioane de euro. A venit timpul ca autoritățile să răspundă la acest lucru și îi cerem public președintelui Consiliului Județean Vrancea să iasă și să ne răspundă la aceste întrebări”, a fost declarația dată de unul dintre tinerii prezenți la fața locului, George Simion, membru al unui partid politic (AUR) nemulțumit de modul în care familia Oprișan a ajuns să dețină un domeniu imobiliar de o valoare foarte mare. (A. A.)

FOTO: Una din mașinile deținute de familia Oprișan, filmată când a ieșit de pe poarta ”palatului” de la Bolotești.

Citește și:   Deputatul-excursionist: 20 de ieșiri peste graniță, echivalentul a 40.000 de euro

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.