Săptămâna Lecturii pentru Copii și Tineret la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a organizat ateliere derulate cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii și Tineret, desfășurate în perioada 27 martie – 4 aprilie 2023, cu tema „Povești din Bibliotecă”.
În săptămâna dedicată lecturii pentru copii și tineret s-au desfășurat numeroase ateliere de lectură, vizite ghidate, jocuri, ludotecă și povești animate la toate sediile bibliotecii, în parteneriat cu licee, școli și grădinițe din județ. Un număr impresionant de peste 700 de preșcolari și elevi, însoțiți de cadre didactice, au trecut pragul bibliotecii noastre pe parcursul săptămânii dedicate lecturii, cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii și Tineret. Copiii au primit informaţii despre serviciile pe care le oferă instituţia noastră, despre fondurile și colecțiile deținute şi s-au bucurat de expoziţiile existente. Scopul acestor întâlniri a fost de a se familiariza cu spațiul primitor și cald al bibliotecii, precum și cu bogatul fond documentar deținut de instituția noastră.
Mulțumim instituțiilor de învățământ din județ, partenere în acest proiect, care au ales să participe la activitățile derulate în cadrul bibliotecii noastre: Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focșani, Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Focșani, Școala Gimnazială „Ion Basgan” Focșani, Școala Gimnazială „Oana-Diana Renea” Focșani, Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani, Școala Gimnazială Suraia, Grădinița nr. 4 Focșani, Grădinița cu P.P. nr. 2 Focșani, Grădinița Jorăști.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.