ULTIMA ORĂ: Persoana din Vrancea depistată cu noul coronavirus este un bărbat de 57 de ani venit din nordul Italiei. El a fost escortat de Poliție de la graniță direct în carantină, deci nu a avut contact cu niciun alt vrâncean!

Persoana din Vrancea depistată cu noul coronavirus este un bărbat de 57 de ani venit în țară din nordul Italiei. El a fost preluat de polițiști de la graniță și a fost depus direct în centrul de carantină unde a stat singur în cameră. Bărbatul va rămâne în carantină și va fi monitorizat zilnic de personalul Direcției de Sănătate Publică Vrancea.

Știrea inițială:

Raportarea cazului a fost făcută astăzi, la orele 10.00, de către autorități. Pentru Vrancea, este primul caz de noul coronavirus, în condițiile în care în ”cazul” anterior era vorba de un bărbat (59 de ani) cu buletin de Vrancea care a fost transferat de la Arad la spitalul din Iași, deși nu a avut legătură cu Vrancea.

Cum au evoluat cazurile la nivel național în ultimele 8 zile (data anunțului făcut de autorități):

10 martie – 11 cazuri

11 martie – 18 cazuri (+7 față de ziua anterioară)

12 martie – 12 cazuri (-6)

13 martie – 36 cazuri (+24)

14 martie – 27 cazuri (-9)

15 martie – 16 cazuri (-11)

16 martie – 29 cazuri (+13)

17 martie – 16 cazuri (ora 10.00), urmează să se cumuleze și datele de la orele 18.00.

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 184 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre acestea, 19 s-au vindecat și au fost externate. Nu s-a înregistrat niciun deces până acum.

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.