ACUM: Grav accident la Garoafa, pe DN 2 – E 85. Traficul este blocat complet!

Polițiștii Serviciului Rutier intervin în afara localității Garoafa unde un tir care transporta deșeuri plastice s-a răsturnat pe partea carosabilă. Conducătorul auto este rănit ușor. Traficul este blocat complet la acest moment. (Info: IPJ Vrancea)

Revenim cu detalii!

UPDATE: Serviciul de Ambulanță Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 la ieșirea din Garoafa spre Tișița. La accident s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 1 cu medic care a identificat o victimă de 47 ani, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism craniofacial și traumatism de coloană vertebrală. Pacientul a fost preluat, monitorizat și stabilizat apoi transportat la Spitalul Județean Focșani, la Unitatea de Primiri Urgențe. (INFO: SAJ Vrancea).

Citește și:   COVID-19, situația la zi în Vrancea. Un bărbat cu noul coronavirus (izolat de autorități) pe teritoriul județului, 38 în carantină, 1016 în izolare la domiciliu. La nivel național: 308 cazuri, niciun deces!

PUBLICITATE

1 thought on “ACUM: Grav accident la Garoafa, pe DN 2 – E 85. Traficul este blocat complet!

  1. Este regretabil că astfel de evenimente au loc și sperăm că toate persoanele implicate în accident se vor recupera complet și vor avea parte de sprijinul și ajutorul necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.