Primăria Bordești anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Transpunerea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană în comuna Bordești, județul Vrancea; Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice, Comuna Bordești, județul Vrancea”

Comunicat de presă
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA BORDEȘTI anunță începerea proiectului cu titlul „Transpunerea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană în comuna Bordești, județul Vrancea; Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice, Comuna Bordești, județul Vrancea”, implementat de UAT COMUNA BORDEȘTI, conform contractului de finanțare nr. 131674 din data 21.11.2022, finanțat în cadrul componentei 10 – Fondul Local PNRR.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 40 de luni, de la data semnării contractului.

Obiectivul proiectului îl reprezintă: „Transpunerea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană în comuna Bordești, județul Vrancea; Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice, Comuna Bordești, județul Vrancea

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 556.511,24 lei, valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile fiind de 88.854,74 lei.

Persoana de contact: Turcu Gabriel.

Site primarie: www.bordesti.primarievrancea.ro

Adresa de e-mail: primariabordesti@yahoo.com

Telefon : 0237254100.

PRIMAR

GAVRILĂ ADRIAN

Citește și:   Spune NU vaccinării OBLIGATORII! Un stat care n-a construit UN SPITAL în 30 de ani vrea să ne oblige să ne vaccinăm! MAFIA producătorilor de vaccinuri își freacă mâinile!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.