Terminați cu MANIPULAREA! Pe banii focșănenilor, primarul Misăilă o face pe Moș Nicolae, pentru capital electoral. Poate vrea să pară darnic, dar focșănenii nu uită că fosta soție l-a reclamat pentru NEPLATA pensiei alimentare!

Din banii focșănenilor (taxe și impozite), primarul Misăilă s-a plimbat azi prin toate grădinițele din Focșani oferind pungi cu dulciuri copiilor, făcând-o așadar pe darnicul, iar ziarul de casă al PSD-ului a scris că micuții din grădinițe ”au primit cadouri din partea primarului Misăilă”. FALS! Au primit cadouri din partea (a se citi DIN BANII) contribuabililor la bugetul local. Misăilă a fost doar un curier astăzi, beneficiar mediatic de capital electoral. Că doar nu a dat cadouri din buzunarul său (să nu uităm că fosta soție l-a reclamat pentru neplata pensiei alimentare pentru cele două fetițe ale sale).

Ce nu știe Misăilă este faptul că nicio acțiune de imagine nu-i va mai fi utilă la alegerile locale din iunie 2020. Focșănenii știu cel mai bine de ce! Să încerci să-ți faci campanie de imagine folosindu-te de copii este cel mai jalnic mod de a încerca să ajungi la voturile alegătorilor. (Cristi IRIMIA)

Citește și:   Consiliul Județean Vrancea va asigura serviciile de transport între Focșani și localitățile limitrofe

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.