ACUM: Grav accident pe DN 2 – E 85, la Popești. O persoană este rănită grav. Trafic blocat în totalitate!

UPDATE: Traficul a fost reluat la ora 21.00.

FOTO: ARHIVĂ. Polițiștii Serviciului Rutier intervin pe Drumul Național 2 E85 în localitatea Popești la un accident rutier grav.
Conform primelor date, coliziunea a avut loc între un autoturism care efectua viraj și un alt autoturism care circula din spate. Primul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism. Un pasager din autorismul care efectua virajul a fost rănit grav iar o alta persoană a fost rănită ușor. Traficul este blocat. (INFO: IPJ Vrancea).

SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în zona Popești cu 2 autoturisme și o camionetă implicate. Două victime au rezultat din accident, dintre care una inconștientă, încarcerată. La solicitare se deplasează două echipaje SAJ de urgență tip B 2 cu asistent, un echipaj de prim ajutor Smurd și echipajul de descarcerare. S-a identificat o victimă de sex feminin (50 ani) cu politraumatism prin accident rutier, inconștientă preluată de echipajul SAJ, monitorizată și transportată la Spitalul Județean Focșani. La locul solicitării s-au mai identificat alte trei victime care au fost examinate și monitorizate, însă toate au refuzat transportul la spital. (INFO: SAJ Vrancea)

Revenim cu detalii!

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.