ULTIMA ORĂ: Accident mortal pe DN 23, în Vrancea. Două persoane și-au pierdut viața după o coliziune între un autoturism și un tractor.

FOTO: ARHIVĂ! Polițiștii Serviciului Rutier intervin la această oră la un accident sesizat prin apel 112, în afara localității Măicănești, la 2 km, spre Olăneasca. Coliziunea a avut loc între un autoturim și un tractor. Din nefericire, echipajul SAJ a declarat decesul celor două persoane din autoturism. Traficul este blocat pe ambele sensuri. (Sursa info: IPJ Vrancea).

UPDATE: Pompierii militari intervin cu 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, la un accident rutier produs pe DN 23, pe raza localității Măicănești, în care au fost implicate 1 tractor și 1 autoturism, în urma căruia au rezultat 2 victime încarcerate. În cooperare intervin echipaje din cadrul SAJ Vrancea și SVSU Măicănești. Intervenția este în dinamică. Vom reveni cu informații. (Sursa: ISU Vrancea)

Citește și:   GAL Podgoria Panciu: Anunț lansare sesiune cereri de proiecte Măsura M5 / 6B

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.