ACUM: Grav accident la Dumbrăveni, pe DN 2 – E 85! Trafic blocat parțial.

La această oră traficul dinspre Focșani spre Rm. Sărat este blocat pe sensul de mers spre sud, în urma unui grav accident de circulație, în care au fost implicate o Ambulanță care transporta un pacient la spital și un autoturism.

Revenim cu detalii!

UPDATE: ”Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Dumbrăveni a avut loc o coliziune între un autoturism și o ambulanță. Conform primelor date, femeia care se afla la volanul autoturismului a suferit leziuni ușoare. Traficul este blocat pe sensul de mers Focșani – București”. (IPJ Vrancea)

UPDATE. Comunicat SAJ Vrancea: ”Astăzi în jurul orei 15 a avut loc un accident rutier în localitatea Dumbrăveni , implicate o ambulanță Saj Vrancea și un autoturism.In urma accidentului echipajul SAJ nu prezintă traume. Pacienta transportată în ambulanta implicată în accident este stabilă și a fost preluată de un echipaj Saj tip B 2 și transportată la Spitalul Județean Focșani. Victima din autoturism, conducătoare auto sex feminin in vârstă de 53 ani este preluată de echipajul Saj de tip C2 cu medic .Pacienta conștientă ușor confuză cu traumatism de membru superior stâng se stabilizează și este transportată la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe”.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.