INCREDIBIL (sau nu?): Șase asistenți medicali din Focșani au murit în ultimele 6 luni! ”Oare în fiecare lună trebuie să ne plece un coleg, colegă?”, a comentat un asistent pe Facebook!

”Plouă” cu morți neașteptate, decese subite, aparent inexplicabile în rândurile cadrelor medicale din Focșani. Și nu numai! Dar astăzi facem referire la situația scoasă în evidență chiar de către un asistent medical focșănean, care a postat pe Facebook un mesaj cutremurător:

Oare în fiecare lună trebuie să ne plece un coleg, colegă? Anul trecut, din august se pare că cineva a făcut un contract. George Lăcustă, Margareta Apostu, Ștefan Miuța, Gheorghe Tataruș, Ionel Chiru… iar acum Georgeta Ludescu”

Ultima asistentă medicală care a murit era de la Secția obstretică-ginecologie a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Georgeta Ludescu avea vârsta de 58 de ani, iar vestea i-a întristat pe cei care au cunoscut-o.

Poate că autoritățile din domeniu ar trebui să vină cu explicații științifice, la nivel național, pentru a oferi oamenilor ADEVĂRUL despre morțile subite ale unor persoane care au trecut la cele veșnice în mod fulgerător.

Sigur, mureau oamenii și înainte de vaccinare, de exemplu, dar există din ce în ce mai multe voci independente (chiar din sistemul sanitar) care consideră că ar trebui făcută lumină în privința cheagurilor de sânge din trupurile celor decedați. Despre atacurile vasculare cerebrale care sunt din ce în ce mai întâlnite ne vor spune ceva ”specialiștii” din sistemul sanitar?

Dr. Adrian Cacovean: ”Reacțiile adverse și decesele după vaccin nu au fost raportate de medici de frica de a nu li se ridica dreptul de a profesa, conform amenințărilor Colegiului Medicilor. Dr. Vasile Astărăstoae: ”Decesele sunt mult mai numeroase”

Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri… Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie regretul! Gena (Georgeta Ludescu), îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!”- a fost mesajul de pe FB al organizației asistenților medicali din Focșani.

Comentariu pe FB: „Din păcate, morții nu mai pot raporta efectele adverse, indiferent de natura lor! Mai țineți minte cum striga Gheorghiță că e SIGUR ȘI EFICIENT? La ce a fost eficient? Hmmm…”

Raport oficial al autorităților: ”În intervalul 27.12.2020 – 31.12.2021, au fost raportate peste 40.000 de reacții adverse imediate la peste 19.000 de persoane”

Dar câte efecte adverse n-au fost raportate din diverse motive?? 

Au urmat zeci de comentarii din care unul a atras atenția în mod deosebit: ”Oare în fiecare lună trebuie să ne plece un coleg, colegă? Anul trecut , din August se pare că cineva a făcut un contract. George Lăcustă, Margareta Apostu, Ștefan Miuța, Gheorghe Tataruș, Ionel Chiru…. Am vrut să cred că lista s-a terminat dar se pare că și acest an ne aduce lacrimi, nu în ultimul rând întrebare fără răspuns: de ce? De ce se întâmplă atât de devreme…. Dumnezeu să-i ierte!” (un membru al  Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Filiala Vrancea)

Georgeta Ludescu se va afla depusă la Biserica Sfântul Mina din Focșani, iar înmormântarea va avea loc marți, 17 ianuarie, după Sfânta Liturghie.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.