Atac vascular cerebral la volan. Un șofer de 37 de ani și-a pierdut cunoștința în trafic și a intrat cu mașina într-un utilaj aflat pe sensul opus, în afara părții carosabile.

Un șofer de 37 de ani a suferit astăzi un atac vascular cerebral în timp ce-și conducea mașina pe DN 2 – E 85, în zona Haret – Călimănești. Conform unor surse medicale, dar și informațiilor vehiculate la nivelul IPJ Vrancea, tânărul și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce se deplasa dinspre Adjud spre Focșani.

”Faptul că a părăsit sensul de mers și a intrat pe contrasens direct în utilajul aflat în afara părții carosabile denotă faptul că nu mai era capabil să țină de volan, fiind inconștient în acel moment. De aceea toate indiciile duc către un atac vascular cerebral. Dacă era conștient în acel moment ar fi avut un minim reflex…”, au precizat sursele noastre.

În urmă cu 30 de minute, tânărul aflat în comă a fost trimis la Spitalul Județean de la Galați, pentru a intra pe mâna unui neuro-chirurg, la Spitalul Județean Focșani neexistând un medic cu o specialitate similară.

Accidentul s-a produs la  ora 15.03. ”Din primele verificări rezultă că conducatorul auto a părăsit partea carosabilă, in timp ce se deplasa pe sensul de mers Adjud – Focsani și a intrat pe contrasens, într-un utilaj staționat în afara părții carosabile” (comunicatul oficial al IPJ Vrancea).

Foto: Jurnal de Vrancea

 

Citește și:   Capacitatea creștinilor de a-și ocroti semenii care au nevoie de ajutor și de a apăra valorile creștine își arată adevărata măsură în lucrarea comunității

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.