VIDEO: Un autocar cu 43 de copii și părinți ucrainieni s-a răsturnat la Garoafa, pe DN 2 – E 85! 13 mașini de intervenție sunt la fața locului!

Un autocar cu părinți și copii ucrainieni s-a răsturnat în jurul orei 3.00 la Garoafa, pe DN 2 – E 85. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un podeț, după care s-a răsturnat pe o parte. La fața locului au ajuns 13 mașini de intervenție (Pompieri, Ambulanță, Poliție).

UPDATE: Primarul comunei Garoafa, Laurențiu Diaconu, este la fața locului și colaborează cu forțele de intervenție pentru gestionarea situației cât mai bine posibil.

Autocarul cu numere de Ucraina mergea din direcția Focșani spre Adjud. Accidentul s-a produs chiar la troiță. Din fericire nu a murit nimeni. Copiii și părinții vor fi duși la Focșani pentru a fi cazați”, a precizat primarul Diaconu.

Două persoane ar fi rănite grav și primesc ajutor de urgență. Mai multe mame cu copii mici au fost văzute în siguranță. La fața locului a fost amplasat și un cort de prim ajutor. Situația este dinamică.

UPDATE 2: La Centrul de Primire Refugiați din Focșani au ajuns deja 6 persoane de cetățenie ucraineană (2 femei si 4 copii ) care vor fi cazate la centrele speciale.

COMUNIC IPJ: În jurul orei 02.45, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe DN 2 E85 – Garoafa, unde un autocar care se deplasa pe direcția Focșani-Bacău, în care se aflau cetățeni străini, s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-un șanț betonat.

23 persoane au fost preluate de ambulanțe (20 femei și 3 copii), fiind rănite ușor.

Alte 20 de persoane care se aflau în autocar au fost conduse la un centru specializat din municipiul Focșani.

Revenim cu alte detalii și cu imagini video.

Citește și:   FOTO: Mafia lemnului din Vrancea distruge drumul recent asfaltat, între Jitia și Dumitrești, punând în pericol de prăbușire și podul de la Jitia!

Imagini VIDEO de la fața locului:

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.