Drama unui adolescent vrâncean, diagnosticat cu o tumoră canceroasă la braț. Fii alături de Cosmin!

O veste cruntă a picat recent peste o familie din Vulturu, al cărei copil, licean în clasa a XII-a, a fost diagnosticat cu cancer. Mama lui a povestit voluntarilor de la Asociația ”Hope and love for LIFE” cum a aflat cumplita veste:

În urmă cu patru luni a simțit niște dureri în braț, în zona mușchilor. Nu m-am gândit că ar fi ceva grav sau nu mai mult de o întindere musculară, începuse și sala și am considerat că poate fi un motiv. La începutul lunii iunie mi-a spus că nu a putut să doarmă din cauza durerii din braț, astfel că am luat decizia de a merge la medic, i-au făcut o radiografie. Medicul radiolog ne-a transmis că a vizualizat o formațiune și e nevoie de consult ortopedic și oncologic. Am mers mai departe către București, am făcut un computer tomograf și un IRM, în urma acestor investigații ne-au confirmat diagnosticul de tumoră.

Am plecat către Viena pentru biopsie și pentru a afla cât mai repede despre ce este vorba, în urma biopsiei ne-au pus diagnosticul de Sarcom Ewing și că e nevoie de chimioterapie și ulterior intervenție chirugicală când va fi permis acest lucru. Din 23 Iunie suntem internați la Institutul oncologic din București și a început chimioterapia.”

Asociația a preluat cazul și a demarat o acțiune de strângere de fonduri, la care au contribuit deja zeci de persoane și firme.

”Haideți și de această dată alături de noi! Donează și tu pentru Cosmin, fii parte din adolescența, tinerețea și viața lui!
Pentru donații: “donație COSMIN”
ASOCIATIA HOPE AND LOVE FOR LIFE
Cont Lei🇹🇩
IBAN: RO50BTRLRONCRT0447594005
Swift: BTRLRO22
Cont Euro🇪🇺
RO11BTRLEURCRT0447594001
Cont Lire🇬🇧
RO66BTRLGBPCRT0447594001
®️Revolut: hopelovelife “COSMIN”
🅿️ PayPal: asociatiahopeandloveforlife@gmail.com
Puteți solicita contract de sponorizare la adresa: contact@hope-life.ro

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.