MAFIA CARBURANȚILOR în acțiune! Au explodat prețurile la benzină și motorină în toată țara!

FOTO: Jurnal de Vrancea.

Prețurile la carburant au sărit de 9 lei per litru, în această seară, milioane de români fiind afectați direct de aceste majorări forțate, speculative, din partea comercianților (cei mai mulți fiind reprezentați de companii din afara României).

În Focșani, la MOL, de exemplu, motorina se vindea cu 9.05 lei la 18.30, după ce la ora 18.30 era 7,75 lei.

La Tulnici, litrul de motorină se vindea cu 9,99 lei!

UPDATE: Ministrul Economiei, Virgil Popescu: ”Nu există această posibilitate ca în România să avem o problemă legată de stocuri la combustibil sau că va exista o speculă cu prețul combustibilului. Cel mult vor fi creșteri de 10-15 bani per litru”.

Dan Cărbunaru, purtător de cuvânt al Guvernului: „Nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri in România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”.

Citește și:   Inginerul Viorel Ciubuc, atac dur la adresa justiției: ”Un fost securist, Petrache Cândea, care m-a persecutat ani la rând, este scos basma curată de Tribunalul Vrancea și Curtea de Apel Galați”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.