ULTIMA ORĂ: Grav incident aproape de Kaufland, în Focșani. Un bărbat a spart un magazin apoi a tăiat cu toporul o țeavă de gaz.

UPDATE:

Bărbatul de 45 de ani care a tăiat țeava de gaze de pe B-dul Brăilei (vizavi de Kaufland), lângă Automet, este un fost jandarm. El locuiește în zona unde a avut loc incidentul. Marian G. a fost dat afară din Jandarmerie, în urmă cu circa 10 ani și nu avea serviciu. Vecinii susțin că era cunoscut în zonă pentru ieșirile sale neașteptate. (Alexandra P.)

În jurul orei 17.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în municipiul Focșani, un bărbat a intrat în incinta unui magazin având asupra sa un topor, a spart geamul ușii de acces, luneta unei mașini și a folosit un spray lacrimogen.

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică și jandarmii, care au constatat faptul că bărbatul intrase într-un imobil din apropierea magazinului.

La vederea echipajelor de intervenție , bărbatul a tăiat țeava de gaze și a folosit flacără deschisă. Luptătorii din cadrul SAS și jandarmii sosiți la fața locului au pătruns în locuință, au imobilizat bărbatul de 41 ani și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani. Bărbatul va fi internat într-o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Vrancea și reprezentanți ai companiei de gaze.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.