DRAMĂ! O fetiță de 8 ani s-a înecat în piscina din curtea casei.

Tragedie într-o familie de vrânceni din comuna Mera, aflată în Italia, după ce fetița lor, Denisa, de doar 8 ani, a murit în timp ce se juca cu bicicleta în grădina casei. La un moment dat și-a pierdut echilibrul, căzând în piscină, unde a fost găsită fără viață de mama ei. Autoritățile din Capalbio, dar și comunitatea de români din regiune se mobilizează pentru a ajuta tânăra familie de români greu încercată.

Fetița era alături de mama și tatăl ei în Maremma, iar în câteva zile ar fi trebuit să plece în România, unde ar fi început din nou școala, dar tragedia de astăzi a schimbat evident planurile familiei.

Când mama și-a dat seama ce se întâmplă, a sunat imediat la serviciile medicale de urgență care apoi au ajuns prompt la locul indicat, dar în ciuda încercărilor disperate de a reînvia copilul, nu a mai fost nimic de făcut și, în cele din urmă, micuța a fost declarată decedată.

Suntem șocați. În numele meu și în numele întregii administrații municipale, am exprimat profunde condoleanțe familiei copilului. Suntem la dispoziția familiei și vom fi alături de ei împreună cu toți. Comunitatea Capalbiese din păcate a reușit să demonstreze, în ultimele săptămâni, că știe întotdeauna să se adune în jurul celor care au nevoie„, a declarat Giuseppe Ranieri, viceprimarul orașului Capalbio.

Știre preluată de pe stiridiaspora.ro

Citește și:   VIDEO (interzis minorilor): Bărbat atacat de trei urși. A scăpat cu viață în mod miraculos!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.