ULTIMA ORĂ: Mașina AUDI avea aproape 200 km/oră pe centura Focșaniului când s-a izbit de tir. Destine tragice pentru cei trei tineri morți în accident. Dumnezeu să-i ierte!

Cele mai noi informații referitoare la accidentul mortal de pe centura Focșaniului relevă faptul că șoferul mașinii Audi A6, Claudiu Despa (18 ani, din Popești, foto sus alături de mașina tatălui său), rula cu o viteză excesivă în momentul în care a părăsit sensul de mers și s-a izbit de tirul care venea din direcția Bacău spre Buzău.

Mai mulți prieteni de-ai tinerilor morți în accident au scris pe Facebook că ”viteza ucide”, după ce au aflat că mașina Audi A6, cu un motor extrem de puternic, avea aproape 200 de km/oră când s-a izbit de tir. Claudiu Despa conducea mașina dinspre Golești spre Mărășești, iar în curba ușoară din zona Supeco a părăsit sensul de mers și s-a izbit de tirul care circula regulamentar.

Comentariu postat pe Facebook de către o cunoștință de-a șoferului: ”VITEZA UCIDE!!! 3 suflete care au plecat de lângă noi prea devreme! Păcat de ei, erau niște băieți de milioane, chiar îmi pare rău de ei, condoleanțe familiilor! Dumnezeu să vă aibă în pază! Aviz celor ce au mania vitezei, întâi gândiți-vă că în fier nu te poți baza niciodată și o milisecundă de neatenție sau pierzi controlul asupra volanului, poți să îți pierzi viața, pe mine unu m-a lăsat cu un fior rece”

Surse din anturajul echipei medicale au confirmat și ele că șoferul tirului a explicat polițiștilor că mașina Audi avea o viteză de aproape 200 km/oră după aprecierile sale, atunci când s-a produs coliziunea.

Viteza mare și fenomenul de acvaplanare (la ora 1.15 ploua și șoseaua era udă) au condus la un final tragic pentru Claudiu Despa, Mihai Băjenaru (22 de ani, din Dumbrăveni) și Cătălin Enache (30 de ani, din Golești.

Citește și:   RISIPĂ de BANI PUBLICI! Oprișan vrea să cumpere, cu un miliard de lei vechi, o nouă mașină de teren, deși are una performantă la dispoziție!

Conform altor informații, mașina ar fi fost cumpărată recent și rulată în aceste zile de către tânărul șofer.

Dumnezeu să-i odihnească! Sincere condoleanțe familiilor îndurerate!

PUBLICITATE

1 thought on “ULTIMA ORĂ: Mașina AUDI avea aproape 200 km/oră pe centura Focșaniului când s-a izbit de tir. Destine tragice pentru cei trei tineri morți în accident. Dumnezeu să-i ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.