Incendiu de amploare la Țifești (Oleșești). Pagube însemnate în urma gravului eveniment.

Pompierii militari din cadrul Stației Panciu intervin cu 2 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifestă la construcții pe o suprafață de cca. 180 mp în localitatea Olesesti,  comuna Tifesti. Intervenția se desfășoară în cooperare cu SVSU Tifesti.

Sursa: ISU Vrancea

UPDATE: Din cauza suprafeței mari afectate, s-a luat măsura suplimentarii forțelor de intervenție cu încă un echipaj cu o autospeciala de stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani.  S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, care se manifesta cu violență,  generalizat la mai multe anexe gospodărești din doua proprietăți învecinate. Pe timpul desfășurării misiunii, un bărbat, în  varsta de 91 ani, a suferit un atac de panica. Acesta a primit asistenta medicala la fata locului, din partea echipajului SMURD,  dar a refuzat transportul la spital.
In urma incendiului, la una dintre gospodării au ars o bucătărie de vara și doua anexe pe o suprafață de cca 100mp, iar la cealaltă proprietate anexe gospodărești pe o suprafață cumulata de cca. 150 mp, precum și bunurile depozitate în interior. Cauza și împrejurările care dus la producera evenimentului sunt în curs de stabilire.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.