PSD Vrancea a anunțat că-l va exclude din partid pe consilierul județean Ioan Micu, după jignirile aduse primarului sectorului I din București, Clotilde Armand

Consilierul județean Ioan Micu va fi exclus din organizația PSD Vrancea după ce a făcut niște declarații scandaloase pe un cont de Facebook, la adresa primarului sectorului I din București, Clotilde Armand. El a scris că „în Franţa era răpită şi violată zile în şir”, la o postare pe marginea amenințărilor primite în trafic de Clotilde Armand.

Întrucât gestul consilierului afectează și imaginea Consiliului Județean Vrancea, reacția președintelui administrației județene, Cătălin Toma, nu a întârziat să apară: Consilierul judeţean PSD Ioan Micu a depăşit orice limită a bunului simţ în ceea ce priveşte exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în Bucureşti. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieşiri necontrolate. Respectul şi decenţa trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”, a scris Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea.

Ulterior, organizația PSD Vrancea, prin vocea deputatului Nicușor Halici, a anunțat că se dezice total de comentariile făcute de acesta și că Ioan Micu va fi exclus din partid. Rămâne de văzut dacă social-democrații se vor ține de cuvânt, având în vedere că au mai anunțat măsuri drastice împotriva fostului consilier județean Constantin Guguianu (cel cu mesajele cu tentă nazistă) și, ulterior, Guguianu s-a regăsit la ATOP, iar acum este din nou consilier județean PSD. (D. S.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.