Primarii PSD au refuzat să participe la întâlnirea cu directorul general al Companiei Naționale de Investiții (CNI), Manuela Pătrășcoiu! Nu le pasă de oameni sau au primit ordin să stea acasă?

Recent, în Vrancea a avut loc o întâlnire extrem de importantă pentru comunitățile locale, întâlnire la care au participat directorul general al Companiei Naționale de Investiții (CNI), Manuela Pătrășcoiu, și directorul adjunct din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației, Alexandru Soare, persoană responsabilă pentru derularea proiectelor prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

În mod surprinzător, deși au fost invitați, primarii PSD au refuzat să participe la eveniment, dând senzația că nu le pasă de comunitățile pe care le reprezintă. La întâlnire au venit aproape toți primarii liberali, prefectul Gheorghiță Berbece, și chiar un primar din județul Galați.

Să-i ai în Vrancea câteva ore la dispoziție pe principalii responsabili de derularea proiectelor prin CNI și PNDL și să nu te duci să discuți cu aceștia toate nelămuririle legate de programe și proiecte, dar și toate detaliile privind viitoarele investiții pe care le poți face în comunitatea pe care o păstorești, reprezintă un gest de sfidare la adresa locuitorilor care te-au ales primar. Cândva, erau vremuri când nu puteai intra la un secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, decât dacă-ți dădea accept cineva important din Vrancea. Acum, când deschiderea este totală, după transparentizarea activității în timpul ministrului Ion Ștefan, edilii PSD refuză să vină la o astfel de întâlnire.

În urmă cu câteva luni, la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a avut loc o altă întâlnire, cu șefii Transgaz, referitoare la extinderea alimentării cu gaze a localităților din Vrancea, întâlnire la care au fost prezenți și câțiva edili PSD. Din informațiile vehiculate în mediul politic, se pare că primarii PSD ar fi primit ordin să nu participe la întâlnirea recentă cu Manuela Pătrășcoiu și Alexandru Soare, pe motiv că aceasta a fost inițiată de parlamentarii PNL de Vrancea, senatorul Cătălin Dumitru Toma și ministrul LPDA, Ion Ștefan.

Citește și:   VIDEO & FOTO: Șofer pe contrasens. Inconștiență criminală! Ar merita să fie inculpat pentru tentativă de omor?

Dacă așa stau lucrurile atunci cel care a dat ordin ca primarii PSD să nu vină la întâlnire nu a înțeles absolut nimic din ceea ce înseamnă să faci politică și administrație în folosul cetățenilor pe care te lauzi că le prezinți. (Cristi IRIMIA)

FOTO: Cei prezenți la eveniment!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.