Poliţiştii vrânceni deplâng pierderea unui camarad de nădejde

Col de poliţie (r.) Apostol Adrian, cel care vreme de 27 de ani a slujit cu loialitate, devotament, profesionalism și cinste Poliția Română, un om puternic, bun strateg, cu o voință de fier, un caracter nobil și o educație aleasă, s-a stins la Spitalul Județean Focșani, după o luptă crâncenă și inechitabilă dusă timp de câteva săptămâni cu un dușman nevăzut.

Ofiţerul în rezervă a fost în ultimii ani de activitate șeful Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focșani până în anul 2017, când a încheiat o carieră încununată de rezultate deosebite, recunoscute atât pe plan național, cât si international, urmare și a celor 5 misiuni sub egida ONU, de restabilire a păcii, a ordinii și siguranței publice în zonele marcate de război, unde calitatea sa de profesionist a fost remarcată și apreciată, fiind numit în funcții de conducere a contingentelor și cooptat în Corpul Experților UE.

Astăzi, camaradul nostru a plecat în ultima sa misiune, cea mai grea pentru noi toți, cei rămași în urmă.

Suntem alături de familia îndurerată, iar ție, camarade – odihnă veșnică, iertare și neuitare.

 

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Raed Arafat, făcut praf pe rețelele de socializare de rudele cadrelor medicale infectate cu COVID-19 la Spitalul Gerota din București! ”De zile întregi medicii și asistentele stau închiși fără nicio protecție!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.