Toate străzile și ulițele din comuna Broșteni vor fi asfaltate după implicarea ministrului liberal Ion Ștefan

Primarul comunei Broșteni, Emilian Dumitriu, a anunțat în această seară că localitatea pe care o conduce va avea toate străzile și ulițele asfaltate. ”Toate cele trei sate ale localității vor arăta la standarde europene, după implicarea ministrului lucrărilor publice, Ion Ștefan”, a precizat Emilian Dumitriu (foto dreapta).

Ministerul condus de vrânceanul Ion Ștefan, candidat la parlamentarele din 6 decembrie, a aprobat lista sinteză în cadrul căreia se regăsesc 7 kilometri de ulițe din satele Broșteni, Arva și Pitulușa, pentru a fi asfaltate. Astfel, toți locuitorii comunei se vor bucura de asfalt pe străzile pe care locuiesc. De asemenea, va fi modernizată și școala din satul Pitulușa, dar și grădinița din Broșteni. Primarul comunei s-a declarat extrem de mulțumit de sprijinul primit din partea guvernării liberale, mai ales că Broșteniul va beneficia și de o sumă importantă, 1,5 milioane de lei, bani cu care va fi finalizat întreg sistemul de alimentare cu apă din comună. ”Domnul ministru Ștefan a aprobat lista sinteză pentru reabilitarea mai multor străzi din comună, motiv de bucurie pentru locuitorii noștri”, a conchis primarul Emilian Dumitriu. (D. I.)

Citește și:   Potrivit Ministerului Sănătății, masca NU este obligatorie și nici recomandată la orele de sport! Profesorii care obligă elevii să poarte masca la sport pot fi trași la răspundere, inclusiv penală, dacă elevii pățesc ceva!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.