EXCLUSIV. ULTIMA ORĂ: A fost înmormântată angajata Spitalului Militar din Focșani, decedată la Spitalul Colentina din București după ce a fost depistată cu COVID-19. Colegii s-au mobilizat exemplar și au achitat toate cheltuielile de înmormântare!

Astăzi a fost adusă de la București și înmormântată în Cimitirul Sudic din Focșani angajata Spitalului Militar din localitate care a trecut pe 4 aprilie la cele veșnice. Colegii ei din unitatea spitalicească au donat sumele de bani necesare achitării locului de veci, transportului București – Focșani, sicriului etc. dând dovadă de solidaritate în fața tragediei produse.

La doar 48 de ani, Angela O. fusese depistată cu COVID-19 și transferată la București, cu o glicemie destul de ridicată și stare febrilă accentuată. Cadrele medicale și personalul auxiliar de la Spitalul Militar Focșani o deplâng acum pe Angela despre care spun că viața nu i-a rezervat prea multe momente de fericire. ”Era atât de conștiincioasă și săritoare… Îi ajuta pe foarte mulți, fără a cere ceva la schimb. Așa s-a comportat mereu în viață”, ne-a declarat o cunoștință apropiată.

Fără rude apropiate care să-i poată fi alături în ultimele săptămâni de viață, cu excepția băiatului ei care s-a îmbolnăvit și el între timp, Angela O. a ajuns la București la finele lui martie, după ce, în prealabil, s-a simțit rău mai bine de 10 zile.

Sâmbătă, 4 aprilie, medicii bucureșteni n-au mai reușit să o țină în viață pe Angela, aceasta pierzând bătălia cu boala. Este a doua persoană din Vrancea, după bătrâna de 83 de ani, care moare fiind diagnosticată și cu COVID-19 (nu neapărat că a murit din cauza virusului). De altfel, se pare că Angela O. era suspectă de diabet, însă informația nu a fost confirmată încă de Ministerul Apărării Naționale, cel care face comunicatele de presă legate de personalul angajat în structurile militare.

Citește și:   GALERIE FOTO: Noi imagini cu dezastrul de la Spitalul Județean Focșani, Secția Psihiatrie. Zeci de paturi mucegăite și saloane nefolosite aflate în stare avansată de degradare, ascunse de Mîndrilă și Oprișan!

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe!

Trimite știrea prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.