Ministrul Ion Ștefan, atac dur la adresa USR și a lui ”Portofel”! ”Să vină Oprișan cu Dan Nichita de la USR să le spun eu în față ce au făcut în Vrancea în ultimii 30 de ani!”

 ”Să vină Oprișan cu Dan Nichita de la USR să le spun eu în față ce au făcut în Vrancea în ultimii 30 de ani! USR votează alături de PSD în Biroul Electoral Județean Vrancea”

Deși susține că este adversar al social-democraților, USR nu ezită să voteze alături de pesediști în BEJ Vrancea”, a dezvăluit la ultima conferință de presă deputatul PNL Ion Ștefan, ministru al lucrărilor publice. Acesta l-a atacat și pe Dan Nichita, vicepreședinte al USR Vrancea, despre care a spus că a fost implicat în afacerea privatizării IAS Cotești.

Poate mai are dosare pe undeva și de aceea se întâmplă ceea ce vedem cu toții în Vrancea. Am spus mereu vrâncenilor să nu-și irosească votul pe alte partide mici și pe candidați aflați la butoniera lui Portofel. Și domnul Halici e la butoniera lui Oprișan. Halici e noul Ciordache, pentru că e în locul lui Iordache. Îl știți cu toții… Portofel a fost doar pentru el și pentru buzunarul lui. De 30 de ani nu a făcut nimic pentru Vrancea. Să-l văd pe Oprișan că are curaj să vină în fața mea să spună că a făcut ceva. Îi spun eu ce a făcut. Și lui și lui Dan Nichita de la USR Vrancea. Măcar să tacă acum dacă tot nu au făcut nimic pentru Vrancea. În loc să ne dăm mâna cu toții să facem ceva pentru vrânceni, indiferent de culoarea partidelor, asistăm la tot felul de șicane din partea PSD și a USR. Eu cred că am demonstrat că doar PNL Vrancea a făcut și poate face ceva pentru Vrancea. De aceea aștept un semn de maturitate și un vot pe măsură la alegeri, pentru a putea continua reformele și proiectele prin care vrem să dezvoltăm Vrancea”, a afirmat deputatul Ion Ștefan în cadrul conferinței de presă organizată la sediul PNL Vrancea. (C. I.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.