CNI va reface drumurile calamitate din Vizantea Livezi, dar și Căminul Cultural de la Jariștea

Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației a preluat de la două primării din județul Vrancea suprafețe de teren și o clădire pentru a demara realizarea unor obiective în localitățile Vizantea Livezi, respectiv Jariștea. Astfel, UAT Vizantea Livezi a predat Companiei Naționale de Investiții trei amplasamente în suprafață totală de 41.426 mp în scopul realizării obiectivului de investiții ”Punere în siguranță drumuri calamitate în satele Piscu-Radului și Mesteacănu, comuna Vizantea Livezi”. Astfel, a fost predat un teren de 5413 mp în satul Mesteacănu, un teren de 31.954 mp în satul Livezile, strada Principală și un teren de 4059 mp în satul Piscul Radului. Totul a fost avizat printr-o hotărâre a Consiliului Local Vizantea Livezi.

La Jariștea, tot printr-o hotărâre de CL s-a predat un amplasament în suprafață de 790 mp din suprafața totală de 1264 mp. De asemenea va fi preluat așezământul cultural din Jariștea cu o suprafață de 474 mp. Compania Națională de Investiții va realiza obiectul de investiții ”Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea așezământului Cămin Cultural Ion Saragea din comuna Jariștea, județul Vrancea”.

Citește și:   EVENIMENT ISTORIC: Mâine se semnează contractul de proiectare și execuție lucrări pentru modernizarea DN 2 L Soveja - Lepșa (16 km)

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.