BOMBĂ. ULTIMA ORĂ: Senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan se vor autoizola, după ce colegul lor din BPN, senatorul PNL Vergil Chițac, are noul CORONAVIRUS

Președintele PNL Ludovic Orban le-a transmis tuturor parlamentarilor liberali care fac parte din Biroul Politic Național să se autoizoleze, începând de astăzi, după ce senatorul PNL Vergil Chițac, întors dintr-o delegație externă, a fost depistat având noul coronavirus. Chițac ar fi participat la o reuniune internațională (de unde ar fi luat virusul) și apoi la ședința Biroului Politic Național. Din acest motiv premierul interimar Orban ar fi dispus, ca măsură de siguranță, izolarea liberalilor din BPN. Parlamentarii PNL de Vrancea, senatorul Cătălin Toma și deputatul PNL Ion Ștefan, se vor autoizola începând de astăzi, ca și restul colegilor lor. (Cristian PAVEL)

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Mîndrilă să iasă public să demonstreze cu o înregistrare VIDEO că nu tușește și că are o ”stare foarte bună”, așa cum a declarat! Deocamdată, nici să răspundă la telefon nu vrea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.