Ion Dancă, un moldovean educat, se alătură celor care au eliberat Vrancea

Șeful cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, Ion Dancă, este un moldovean educat, un tânăr ce poate schimba împreună fața regiunii Moldova, lăsată mult timp de izbeliște de guvernările PSD. Ion Dancă este propunerea numărul doi a PNL Vrancea pe listele pentru Camera Deputaților. ”Vreau să fiu o voce puternică pentru Vrancea și Moldova în Parlamentul României și să susțin în mandatul meu de parlamentar proiectele majore de investiții pentru dezvoltarea întregii regiuni. Ce înseamnă concret acest lucru?

În primul rând, voi propune și susține alături de colegii noștri parlamentari liberali, amendamente la toate proiectele legislative care pot aduce beneficii pentru cetățenii din Vrancea și Moldova, începând cu cel mai important proiect de Lege din fiecare an, Legea bugetului. Astfel, voi începe cu amendamente la Legea bugetului pentru 2021 pentru a asigurara finanțarea necesară obiectivelor de investiții importante din județul nostru: Spitalul județean din Focșani, Autostrada Moldovei: Ploiești – Buzău – Focșani – Adjud – Roman – Pașcani, inclusiv centura ocolitoare de la Adjud, precum și alte obiective de investiții de interes local pentru racordarea locuințelor la rețelele de apă – canalizare și de gaze naturale, dezvoltarea infrastructurii de drumuri județene etc. În al doilea rând, voi folosi dreptul de inițiativă legislativă pentru a propune proiecte de legi care să faciliteze atragerea investiții și fonduri europene în Vrancea, prin folosirea mecanismelor europene de finanțare a strategiilor de dezvoltare integrată. Obiectivul meu pentru Vrancea este ca în cadrul unei guvernări liberale, susținută de o majoritate parlamentară stabilă, împreună cu Consiliu Județean, să realizăm o strategie de dezvoltare integrată a județului în perioada 2021 – 2030. În cadrul acestei strategii, vor putea fi realizate în mod integrat și coerent proiecte cu finanțare din fonduri europene care să răspundă la problemele și nevoile de dezvoltare ale vrâncenilor, de la proiecte pentru agricultură și viticultură, proiecte de infrastructură, parcuri industriale până la dezvoltarea turismului și promovarea obiectivelor de patrimoniu cultural”, a spus Ionel Dancă.

Citește și:   PSD Vrancea a anunțat că-l va exclude din partid pe consilierul județean Ioan Micu, după jignirile aduse primarului sectorului I din București, Clotilde Armand

(Material realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea, Cod mandatar financiar 11200025

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.