Vrancea are un candidat liberal la europarlamentare! Alexandru Ciprian Epure, pe lista PNL-PSD pentru Parlamentul European

La 40 de ani, Alexandru Ciprian Epure reprezintă PNL Vrancea la alegerile europarlamentare. Absolvent al Facultății de Economie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, fost consilier județean în mandatul 2016-2020, Alexandru Ciprian Epure a condus tineretul liberal vrâncean timp de mai multe mandate și a fost vicepreședinte și secretar general al TNL pe țară. În calitate de consilier județean (2016 – 2020) a fost vocea tinerilor în legislativul local, pentru realizarea unor proiecte destinate tinerilor vrânceni cum ar fi înființarea unui Consiliu Consultativ pe Probleme de Tineret. Acesta funcționează pe lângă CJ.

Totodată, a militat pentru facilitarea activității organizațiilor neguvernamentale cu instituțiile publice, amenajarea unui Centru pentru copii și tineret și a unui Centru pentru consultare, cursuri și know-how în domeniul antreprenoriatului.

Vrancea liberală în Uniunea Europeană. Am luat decizia de a mă alătura echipei lui Dragoș Ciobotaru, președintele filialei vrâncene a Partidului Național Liberal și candidatul la Consiliului Județean Vrancea și Valentin Resmeriță, candidatul PNL la Primăria Focșani, prin asumarea unei candidaturi la Parlamentul European. Sunt focșănean, sunt vrâncean, sunt român, sunt european și această candidatură mă onorează. Știu foarte bine ce înseamnă acest lucru, pentru că îmi vine în minte experiența de acum 4 ani, care a fost una dintre cele mai intense și mai frumoase perioade. Am mers prin fiecare localitate din județul Vrancea, am discutat cu mii de oameni, am fost alături de ei și am reușit să transmit mai departe problemele lor. Acum, la 4 ani distanță, Vrancea liberală arată altfel: mult mai dezvoltată și mai europeană. Asta înseamnă că liberalii vrânceni și-au făcut treaba. Mulțumesc colegilor mei din PNL Vrancea pentru propunere si pentru susținere, dar și celor din conducerea națională a partidului. E timpul nostru, al românilor europeni!”, a transmis Alexandru Ciprian Epure, candidat al PNL la alegerile Europarlamentare.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.