Un polițist aflat în timpul liber a prins un infractor căutat de oamenii legii pentru comiterea a două infracțiuni!

În dimineața zilei de 15 noiembrie, un polițist de 38 de ani, din municipiul Focșani, aflat în incinta unui supermarket, cu toate că era în afara programului, a depistat un bărbat, de 25 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni, una de tâlhărie calificată și alta de tentativa la tâlhărie calificată, ambele comise in aceeași zi.

În baza semnalmentelor stabilite, omul legii a pornit în urmărirea bărbatului și a reușit să-l prindă, solicitând sprijinul polițiștilor de siguranță publică, care l-au condus la sediul poliției, unde a fost identificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, marți, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 06.10, suspectul, din Mărășești, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei și i-ar fi smuls un portmoneu, în care se afla suma de 3100 lei și documente personale, imediat după ce aceasta a extras suma respectivă de la un bancomat.

De asemenea, cercetările polițiștilor au reliefat faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 05.30, cel în cauză, aflându-se pe strada Cuza Vodă, din municipiul Focșani,  ar fi încercat să deposedeze de bunuri, o altă femeie.

Polițistul este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Câmpina, promoția 2002 și își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Investigații Criminale Focșani din anul 2018.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi, 16 noiembrie, magistrații Judecătoriei Focșani au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Focșani în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză și tragerea acestuia la răspundere penală.

Citește și:   FOTO. DOREL în ACȚIUNE? Abia s-a asfaltat strada Gheorghe Potop că au și decopertat-o...

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.